Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΥΦΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ !!!

Russia Today: Τι συζήτησαν πραγματικά στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ

Russia Today: Τι συζήτησαν πραγματικά στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ  Γράφτηκαν πολλά για την περιβόητη συνάντηση των μελών της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ πριν από λίγες ημέρες στο ξενοδοχείο Marriott της Κοπεγχάγης. Πληροφορίες που κινούνται στο όριο της συνωμοσιολογίας, της πολιτικής και της διπλωματίας.
Αλήθειες ή μυθεύματα του νου, ο αρθρογράφος της Russia Today Ντάνιελ Εστουλίν που εδώ και χρόνια έχει εντρυφήσει στα μυστικά της συγκεκριμένης Λέσχης, αποκαλύπτει τι πραγματικά συζητήθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες του ξενοδοχείου.
Όσο και αν φαίνεται παράξενο στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε και το θέμα της ανόδου των εθνικιστικών κομμάτων στην Ευρώπη σε όλες τις εκφάνσεις τους. 
Ήτοι: ναζιστικά, ευρωσκεπτικιστικά και λαϊκιστικά. Σε αυτή την μεγάλη κατηγορία κομμάτων που είδαν τα ποσοστά τους να ανεβαίνουν στην Ευρώπη, εντάσσεται και η Χρυσή Αυγή.
Είναι χαρακτηριστικό πως τα μέλη της Λέσχης έκαναν αυτή την εκτίμηση πριν καν αποφανθούν οι κάλπες ανά την Ευρώπη, διαβλέποντας αυτό το ρεύμα προς τα άκρα και σημείωσαν ότι η άνοδος αυτών των κομμάτων κάνει αμφίβολη τη λογική της παγκοσμιοποίησης και διαιρεί την Ευρώπη. Πρόκειται για μια απροθυμία την οποία ουδείς μπορεί να προσπεράσει.
Τα άλλα θέματα της κρυφής ατζέντας της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, σύμφωνα πάντα με τον Ρώσο αναλυτή Ντάνιελ Εστουλίν, είναι:
  • Πυρηνική διπλωματία και η συμφωνία με το Ιράν που βρίσκεται επί θύραις.
  • Η συμφωνία ανάμεσα στη Ρωσία και την Κίνα για το φυσικό αέριο
  • Οι κανονισμοί προστασίας της ιδιωτικής ζωής στο διαδίκτυο
  • Ο κυβερνοπόλεμος και οι δυνητικές επιπτώσεις του στην ελευθερία του ίντερνετ
  • Η πολιτική του Μπαράκ Ομπάμα για την Ουκρανία και τη Συρία
  • Η κλιματική αλλαγή ως ευφημισμός για να διατηρηθούν σε φάση αποβιομηχάνισης αρκετά κράτη.
Οπως σημειώνει ο Εστουλίν η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, εδώ και δεκαετίες, αποτελείται από τα πιο σημαίνοντα πρόσωπα του κόσμου. Πολιτικοί, αξιωματούχοι, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί και βασιλείς, μαζεύονται μαζεύονται για να συζητήσουν θέματα της παγκόσμιας πολιτικής. Οι επικριτές τους κατηγορούν ότι ενεργούν ως μια σκιώδης, μη εκλεγμένη κυβέρνηση που θέλει να είναι κυρίαρχη του κόσμου. Μέσα στις κλειστές πόρτες λαμβάνουν αποφάσεις που επηρεάζουν δισεκατομμύρια των ανθρώπων, με ελάχιστη μέριμνα για τις ανάγκες ή τις επιθυμίες του γενικού πληθυσμού.
Σε μια προφανή προσπάθεια να διαλύσει αυτές τις κατηγορίες, αυτή τη φορά η Bilderberg έδωσε στη δημοσιότητα την επίσημη ατζέντα των συζητήσεων. Φαίνεται, όμως, πως ακόμα και έτσι οι θεωρίες συνωμοσίας θα εξακολουθούν να γράφονται.