Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο '' ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΥ '' Ε.Α. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΡΑΨΑΣ !!!


Μαζεύονται υπογραφές για υποψηφιότητα του Στρατηγού ε.α. Δ. Γράψα ως Προέδρου της Δημοκρατίας


Μία ενδιαφέρουσα πρόταση, στο εύθραυστο μετά τις Ευρωεκλογές πολιτικό σκηνικό, καταθέτει το ιστολόγιο «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ», προτείνοντας για νέο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας τον πρώην Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό ε.α. Δημήτριο Γράψα. 
  
Ο Γράψας είναι γνωστός για την εντιμότητα, τη φιλοπατρία, την ευσέβεια και την αποφασιστικότητά του, καθώς είναι ο Αρχηγός που θωράκισε τις Βραχονησίδες, αλλά και εκείνος που απείλησε με άμεση καταβύθιση το ερευνητικό Νορβηγικό Σκάφος "Μαλένε Όστερβολντ" που είχε νοικιάσει η Τουρκία, επιχειρώντας να κάνει προκλητικές έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ, τον Νοέμβριο του 2008.
Η σταθερή αντίδραση του στρατηγού Δ. Γράψα είχε τότε αναγκάσει το Νορβηγό κυβερνήτη να εγκαταλείψει την επιχείρηση και να αποχωρήσει από τα ελληνικά νερά. Από τότε η Τουρκία προσανατολίστηκε στην αγορά σύγχρονου δικού της σκάφους, πράγμα το οποίο πραγματοποίησε με την απόκτηση του νεότευκτου "Μπαρμπαρόσα".
Ο Γράψας όμως είναι γνωστός και σαν "Στρατηγός του Γέροντα Παΐσίου", αφού λέγεται εδώ και χρόνια πως είναι αυτός στον οποίο ο μακαριστός Γέροντας είχε υποσχεθεί ότι ο ίδιος θα πάει στην Πόλη όταν θα επιστρέψει σε ελληνικά χέρια.
Κάτι βέβαια που ακόμα μένει να επιβεβαιωθεί. 
Σημειωτέον ότι ο Πρόεδρος Δημοκρατίας κατά το Σύνταγμα, είναι και Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων...


defencenet.gr

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ