Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ !!!

ελιτ-νεα-ταξη-πραγματων-σατανιστες-παγκοσμιοποιηση-πανθρησκεια

Ήταν πάντα εδώ και δήλωναν τις βλέψεις τους για μια Νέα Τάξη Πραγμάτων

Η ατζέντα των ελίτ – Τώρα δεν μπορείς να πεις ότι δεν ήξερες …
Στο αιώνα που εισερχόμαστε, τα κράτη δεν θα είναι έτσι όπως τα ξέραμε.Οι επικυρίαρχοι θα προσπαθήσουν να οργανώσουν έτσι τα πράγματα ώστε όλοι να στρέφονται πλέον μόνο σε μια παγκόσμια κυβέρνηση.
1)Ό κόσμος δεν θα μάθει ποτέ να ασπάζεται τον σοσιαλισμό. Μόνο με σχέση του φιλελευθερισμού θα υιοθετεί κάθε απόκομμα του σοσιαλιστικού προγράμματος. Ώσπου μια μέρα όλος ο κόσμος θα μεταλλαχτεί σε ένα σοσιαλιστικό έθνος, χωρίς να γνωρίζουν το πώς έγινε.”Norman Thomas
2)Πλέον σε όλο τον κόσμο ο δρόμος για την απόλυτη δικτατορία είναι υπόγειος. Όπως όλοι ξέρουμε ότι δεν μας κυβερνάνε αυτοί που μας σερβίρουν στα ΜΜΕ, αντιθέτως ανώτερες κρυφές οργανώσεις που ο στόχος τους είναι να κυριαρχούν και να φέρουν τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (παγκόσμια). Γερουσιαστής William Jenner, 1954
3)Άμεσα και έμμεσα από διάφορες πηγές των ΜΜΕ μας δίνονται πληροφορίες περί του θέματος, που μας οδηγούν στο σχέδιο αυτών των υπόγειων οργανώσεων. Το προτέρημα αυτών είναι ότι ο κόσμος έχει πάψει να αντιδράει σε οτιδήποτε.
Με λίγα λόγια αυτοκαταστρεφόμαστε δηλαδή χωρίς καμία αντίδραση από τον κόσμο, δεν είναι δύσκολο να κυβερνήσει κανείς……… “David Rockefeller
4)Η δημοσίευση ενός άρθρου το 1993 από την FDR είναι ακόμα ένα παράδειγμα για το ότι το χρήμα κυριαρχεί από έκτοτε. Η δύναμη για την έκδοση νομισμάτων πρέπει να δοθεί στο λαό και να παρθεί από τις τράπεζες, διότι είναι πιο επικίνδυνες ακόμη και από τον ίδιο τον στρατό.
Όπως λέει και ο Andrew Jackson (πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ)… “Εάν η βουλή έχει το δικαίωμα σύμφωνα με το σύνταγμα να εκδώσει χρήμα, το δικαίωμα της δόθηκε για να το κάνει χρήση η ίδια, όχι να το αναθέσει σε ιδιώτες η εταιρείες“.
5)Το μεγαλύτερο χτύπημα θα προέρθει από τις ΗΠΑ, και θα είναι η οικονομική κατάρρευση.
Όταν αντικρίζεται κάτι τόσο τεράστιο, φυσικά και θα υπάρχουν και σχέδια ασφαλείας όπως το πώς να τυλίξουν την Ρωσία και να την πάρουν με το μέρους τους. “H.G. Wells” 1939
bernard , shaw , sosialismos , nea , taksi  , pragmatwn ,σοσιαλισμος , νεα , ταξη , πραγματων ,
6)Η ιδέα του σοσιαλισμού το 1928 από τον Bernard Shaw ήταν ότι κανένας δεν θα ήταν φτωχός, δεν θα πεινούσε κανένας, όλοι θα είχαν ρουχισμό και όλοι θα περνούσαν από ανάλογη εκμάθηση και θα εργάζονταν θέλουν δεν θέλουν. Όποιος αποδεικνύονταν σκάρτος η άχρηστος θα εξουδετερωνόταν.
Mikhail Gorbachev-νεα-ταξη-πραγματων
7) Βαδίζουμε σε μια νέα τάξη πραγμάτων, σε ένα κομμουνιστικό κόσμο και δεν πρέπει ποτέ να παρατήσουμε αυτό το δρόμο. Μikhail Gorbachev 1987.
adolph , hitler , nea , taksi , pragmatwn , νεα , ταξη , πραγματων ,
8)O εθνικός σοσιαλισμός θα χρησιμοποιήσει τον δικό του τρόπο για να ιδρύσει μια νέα τάξη πραγμάτων. Αδόλφος Χίτλερ κατά τη διάρκεια του 2 παγκοσμίου πολέμου.
Woodrow , Wilson , nea , taksi , pragmatwn , νεα , ταξη , πραγματων ,
9)Ο πρώην πρόεδρος Woodrow Wilson 1916 είπε ότι είναι ο πιο λυπημένος άνθρωπος στον κόσμο διότι κατά την άποψη του κατέστρεψε την χώρα του. Την παρέδωσε στο τραπεζικό σύστημα. Η χώρα πλέον κυριαρχείται από μερικούς.
Henry Ford, nea , taksi , pragmatwn , νεα , ταξη , πραγματων ,
Χρήσιμα links
10) Ο Henry Ford είπε δημόσια ότι αν ο κόσμος καταλάβαινε το τι μέλη γένεσθαι, τότες θα υπήρχε επανάσταση άμεσα πριν καν προλάβει να ξημερώσει.
Larry P. McDonald, nea , taksi , pragmatwn , νεα , ταξη , πραγματων ,
11) Το σχέδιο των Rockefeller και των συνεργατών των είναι να δημιουργήσουνε την παγκόσμια κυβέρνηση σε συνδυασμό καπιταλισμού και κομμουνισμού. Με λίγα λόγια ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. Αυτά υποστήριξε το μέλος του κογκρέσουLarry P. McDonald το 1976 ο οποίος σκοτώθηκε στη πτήση της Κορέα Airlines που ανατινάχτηκε από τον ρώσικο στρατό.
david ,rockefeller , nea , taksi , pragmatwn , νεα , ταξη πραγματων ,
12) Από τα απομνημονεύματα του David Rockefeller.
Εάν κρίνετε την οικογένεια μου για συνωμοσία που συνεργαζόμαστε με άλλους παγκοσμίως για το καλό των ΗΠΑ, δηλώνω ένοχος, διότι μέσο αυτού χτίζουμε ένα καλύτερο και σταθερό διεθνές πολιτικό και οικονομικό δόμημα.
13) Ο H.G. Wells αναφέρει στο βιβλίο του, ότι οι εθνικιστές είναι αυτοί που πρέπει να φύγουν για να σωθεί ο πλανήτης από την παγκόσμια κατάρρευση. Ναι μεν οι σύγχρονες κυβερνήσεις μπορεί να εξαφανιστούν και πάρα πολύ άνθρωποι θα εξοργιστούν αλλά αυτό θα επιφέρει τον σοσιαλισμό της δύσης. Όπως λέει μια παροιμία Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ.
14) Για να δημιουργηθεί η παγκόσμια κυβέρνηση πρέπει να αφαιρεθεί ο ατομικισμός από το μυαλό των ανθρώπων που περιλαμβάνει παραδόσεις, πατριωτισμό και θρησκεία. Brock Adams διευθυντής UN οργανισμού υγείας.
Jose_Manuel_Rodriguez_Delgado, nea , taksi , pragmatwn , νεα ,ταξη , πραγματων
15) Όπως δηλώνει και ο Dr. Jose M.R. Delgado διευθυντής της νευροχειρουργικής στο πανεπιστήμιο του Yale, πρέπει να φτάσουμε σε σημείο να κοντρολάρουμε τον ανθρώπινο εγκέφαλο μέσο ηλεκτρονικής διεγερτικής επίδρασης. Με λίγα λόγια πλύση εγκεφάλου. Π.χ. ο κάθε άνθρωπος να ζει σε ένα φανταστικό κόσμο και να νομίζει ότι είναι ο πρωταγωνιστής.
16) Εθνικός εκπαιδευτικός K.M. Heaton. Όπως ανέφερε δημόσια ότι για να κατατάξουν τους ανθρώπους στη πορεία που θέλουν πρέπει να μείνουν έμπιστοι στη στρατηγική που ακολουθούν, και αυτή είναι έλεγχος του νου.
17) Είμαστε στο όριο μιας παγκόσμιας μετάπλασης. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μια σωστή αυτοδημιούργητη κρίση ώστε έτσι όλα τα έθνη να αποδεχτούν τη νέα τάξη πραγμάτων. David Rockefeller
18) Κανένας δεν θα μπορεί να εισέλθει σε αυτή τη νέα τάξη πραγμάτων αν δεν υποταχτεί στη μεριά του εωσφόρου. Όποιος δεν περάσει αυτή τη διαδικασία δεν θα ζήσει σε αυτόν τον καινούργιο κόσμο. David Spanglerδιευθυντής του πλανητάριου των ΗΠΑ.
David Spangler, nea , taksi , pragmatwn , νεα , ταξη , πραγματων ,
19) Η άγνοια των ανθρώπων είναι αυτή που θα τους στρέψει όλους στα χέρια της νέας παγκόσμιας κυβέρνησης. Dr.Henry Kissinger, συνέδριο της Μπίλντενμπεργκ στη Γαλλία το 1991.
henry-kissinger, nea , taksi , pragmatwn , νεα , ταξη , πραγματων ,