Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Η ΘΡΑΚΗ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ !!!

Αφήνουμε την παιδεία της Θράκης στα χέρια της Τουρκίας

Αυτογκόλ στη Θράκη!!!  Λουκέτο τώρα σε 18 μειονοτικά σχολεία!!!
Η απίστευτη απόφαση του υπουργείου Παιδείας και ο κίνδυνος να γκρεμίσουν τα μουσουλμανικά ιεροσπουδαστήρια
Την ώρα που το τουρκόφιλο DEB και οι σκιώδεις μηχανισμοί του προξενείου σαρώνουν ολόκληρη τη Θράκη προσηλυτίζοντας με γοργούς ρυθμούς μουσουλμανόπουλα, το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε (ΦΕΚ 1317 στις 23 Μαΐου του 2014) να βάλει λουκέτο σε 18 μειονοτικά σχολεία στον Εβρο, στην Ξάνθη και τη Ροδόπη!«Η υπουργική απόφαση προβλέπει συγκεκριμένα την προσωρινή αναστολή λειτουργίας ενός μειονοτικού σχολείου στον Εβρο, τριών στην Ξάνθη και 14 στη Ροδόπη, όπου εντοπίζεται και ο κύριος όγκος των μουσουλμάνων της Θράκης. Οι μαθητές θα απορροφηθούν από άλλα σχολεία των παραπάνω νομών, όπως επίσης και οι 23 δάσκαλοι. Πρόκειται για σχολεία σε οικισμούς κυρίως μουσουλμάνων» εξηγεί στη «δημοκρατία» η πρόεδρος των δασκάλων στη Ροδόπη Παναγιώτα Δενετοπούλου.

Οπως αποκάλυψε η «κυριακάτικη δημοκρατία» την Κυριακή 1 Ιουνίου, στη Θράκη έχει στηθεί ένα ολόκληρο δίκτυο που εργάζεται πυρετωδώς ώστε να συσπειρώσει προς την τουρκική πλευρά χιλιάδες μουσουλμάνους. Ενα από τα πλέον ισχυρά «όπλα» της ανηλεούς προπαγάνδας αποτελούν τα πλουσιοπάροχα δώρα σε όσες οικογένειες στείλουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά μουσουλμανικά ιεροσπουδαστήρια. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η «δημοκρατία», εν καιρώ κρίσης θα δίδονται για κάθε παιδί 500 ευρώ μηνιαίως στην οικογένεια, ποσό που αποτελεί φοβερό δέλεαρ για τις φτωχές οικογένειες μουσουλμάνων που μαστίζονται από την κρίση.
Συγκεκριμένα, θα μπουν λουκέτα στα μειονοτικά σχολεία Κομάρου στον Εβρο, Διάσπαρτου, Κίρρας και Τριγώνου στην Ξάνθη, Αγιάσματος, Αμβροσίας, Ηπίου, Μικρού Κέχρου, Κινύρων, Μωσαϊκού, Παγουρίων, Παμφόρου, Σαλμώνης, Σαρακηνής, Σμιγάδας, Συμβόλων και Τσιφλικίου.

«Υπάρχει σοβαρό θέμα με τη μεταφορά των μαθητών, αφού ακόμη δεν υπάρχει κάποιο πλάνο για τον τρόπο που θα γίνεται αυτό και αν θα στηθεί κάποιος μηχανισμός από το υπουργείο» σημειώνει η κυρία Δενετοπούλου. Σε αυτό το πλαίσιο, οι φόβοι για μαζική «μετεγγραφή» μουσουλμανόπουλων στα ιεροσπουδαστήρια ισχυροποιούνται, καθώς τα «εργαλεία» της Τουρκίας κάνουν ό,τι μπορούν για να κερδίσουν νέα μέλη. «Η Πολιτεία κάνει... δώρο τη νέα γενιά στους μηχανισμούς της Τουρκίας! Σίγουρα με ελάχιστα έξοδα, το προξενείο θα βάλει ακόμη και ειδικά σχολικά για να κερδίσει τους μαθητές, θα τους μεταφέρει, θα τους κοιμίζει, θα τους ποτίζει... Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος μιας νέας γενιάς Γενίτσαρων, που αυτή τη φορά θα έχει στείλει σαν πρόβατα η ίδια η Ελληνική Πολιτεία» σχολιάζει πηγή της «δημοκρατίας» στην Κομοτηνή.

Αριστείδης Μάτιος