Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ !!!

Το πέιραμα του πολυπολιτισμού απο την Ε.Ε είναι θανάσιμο και άκρως ρατσιστικό για τα έθνη

Σαρώνει την χώρα η εγκληματικότητα των αλλοδαπών οι οποίοι έχουν καταλάβει την χώρα και κάτι πρέπει επιτέλους να γίνει. Σήμερα είχαμε "επίδειξη" υψηλής τεχνικής στο μαχαίρι, όταν δύο Αλβανοί μαχαίρωσαν δύο Έλληνες μαθητές στο Καματερό.
 Το περιστατικό συνέβη έξω από το 1ο τεχνικό λύκειο του Καματερού.Ο καβγάς, που σύμφωνα με πληροφορίες προκλήθηκε για προσωπικούς λόγους, έγινε έξω από τα κάγκελα του σχολείου, με τους δυο Αλβανούς να μαχαιρώνουν τους δυο από τους τρεις Έλληνες.
 Aιτία του καβγά, μεταξύ Αλβανών και Ελλήνων μαθητών, ήταν πιθανότατα μία κοπέλα.Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, στην οποία συμμετείχαν δύο Αλβανοί ηλικίας 17 και 19 ετών και τρεις Έλληνες, ηλικίας 16, 17 και 18 ετών, ένας από τους Αλβανούς  τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο -πιθανόν μαχαίρι- δύο από τους Έλληνες μαθητές.
Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ, ενώ οι δύο Αλβανοί μαθητές συνελήφθησαν και βρίσκονται μαζί με τον τρίτο Έλληνα στο αστυνομικό τμήμα Καματερού, όπου διενεργείται προανάκριση.
Ο ένας τραυματίστηκε ελαφρά στη μέση και ο άλλος στο πόδι. Από την πλευρά του, ο διευθυντής του σχολείου υποστήριξε ότι στη συμπλοκή δεν συμμετείχε κανένας μαθητής.
Μια γειτόνισσα που είδε το περιστατικό ειδοποίησε την αστυνομία, που έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τους δυο Αλβανούς. Πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι Αλβανοί ήταν μαθητές.
Φυσικά εγείρονται ερωτήματα κατά πόσον τα παιδιά μας είναι ασφαλή όταν αναγκαστικά και υποχρεωτικά πρέπει να πηγαίνουν σε αυτά τα σχολεία, υποτίθετι για να μορφωθούν, ενώ τελικά μαθαίνουν πως να αποφεύγουν τις κακοτοπιές στους δρόμους της...Καμπούλ.
Αρκεί να δεί κάοιος τηνεπίσημη στατιστική καταγραφή που είχε φέρει ο Νίκος Δένδιας τότε υπουργός Δημοσιας Τάξης στη Βουλή για τα έτη 1998-2012
Στοιχεία, που τηρούνται στη Διεύθυνση Δημόσιας Ασφάλειας του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ για την εγκληματικότητα αλλοδαπών,και τα διαβίβασε πέρσι στη Βουλή το 2013 ο τότε  αρμόδιος υπουργός Νίκος Δένδιας, ύστερα από ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου. Τα στοιχεία αφορούσαν την περίοδο από το 1998 έως και το 2012 και δείχνουν τον αριθμό αλλοδαπών δραστών ανά την επικράτεια σε βάρος Ελλήνων και αλλοδαπών θυμάτων.
Από αυτά τα στατιστικά στοιχεία προκύπτει ότι η αύξηση του αριθμού των αλλοδαπών δραστών αυξήθηκε εντυπωσιακά μέσα στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, δεδομένου ότι το σύνολο των αλλοδαπών που προέβησαν σε εγκληματικές πράξεις το 1998 ήταν 6.094 και το 2012 έφτασαν τους 20.265 αλλοδαπούς! Yπενθυμίζεται ότι το 1998 θεωρούνταν ήδη χρονιά υψηλής εγκληματικότητας.
Προκύπτει, επίσης, ότι ο μεγαλύτερος αριθμός των αλλοδαπών δραστών, την περίοδο 1998-2012, είναι αλβανικής υπηκοότητας (σσ έχουν καταγραφεί 64.939 Αλβανοί δράστες), ακολουθούν οι Ιρακινοί, που τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο έφθασαν τους 17.351 και οι Ρουμάνοι που έφθασαν τους 15.198. Ακολουθούν Πακιστανοί και Βούλγαροι, που φθάνουν τους 14.721 και 14.720 αντίστοιχα.
Περιττό να αναφέρουμε ότι οι περισσότεροι εξ'αυτών ζουν και περιφέρονται ανάμεσά μας, και φυσικά εκατοντάδες άλλοι προστίθενται καθημερινά. Τα όρια της κοινωνίας έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Είμαστε σαν αυτόν που πέφτει από ένα πολυόροφο κτίριο και σε κάθε όροφο  λεμε "μέχρι εδώ όλα καλά".
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr