Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΚΕΛΟΜΑΤΟΣ !!! ΕΝ ΔΡΑΣΗ !!!

Ένα σχέδιο κατασκοπείας που ξεκινά από την παιδική ηλικία…

Ένα σχέδιο κατασκοπείας που ξεκινά από την παιδική ηλικία… Μεγάλη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του HellasForceΗ ιστορία που ακολουθεί παρακάτω είναι πέρα για πέρα αληθινή. Διαβάστε τη και θα κατανοήσετε ένα καλά οργανωμένο σχέδιο κατασκοπείας. Ένα σχέδιο κατασκοπείας που ξεκινά από την παιδική ηλικία και συνεχίζεται εφ όρου ζωής. 
Παίρνει λιγότερο από ένα λεπτό για να εισάγει κάποιος τα στοιχεία ενός παιδιού στην Εθνική βάση αγνοούμενων ατόμων. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια φωτογραφία, κάποιες γενικές πληροφορίες, όπως το ύψος και το βάρος, καθώς και μια γρήγορη σάρωση των ματιών.
Αυτό συμβαίνει στις ΗΠΑ. 

«Τα μάτια δεν λένε ψέματα», λέει ο Lewis Evangelidis σερίφης της πόλης Worcester ενώ συμπληρώνει ότι «τα μάτια είναι η ταυτότητα».
Το τμήμα του έχει χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα ιριδοσκόπησης για χρόνια σε ολόκληρη τη χώρα, όπου χιλιάδες ενήλικοι με αλτσχάιμερ ή άνοια έχουν σαρωθεί. 

Το πρόγραμμα έχει χρησιμοποιηθεί σε παιδιά σε εκθέσεις και εκδηλώσεις της κοινότητας, αλλά για πρώτη φορά ο σερίφης το εφάρμοσε σε ένα Δημόσιο σχολείο του Worcester. Το πρόγραμμα σε όσους υπογράψουν είναι δωρεάν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παιδιά που έχουν χαθεί ή έχουν απαχθεί, όπως υποστηρίζουν.
«Προσπαθούμε να δούμε με ποιους τρόπους μπορούμε να βελτιώσουμε την ασφάλεια της κοινότητας. Έχουμε την τεχνολογία και την έχουμε εφαρμόσει για τους ηλικιωμένους. Γιατί όχι και σε παιδιά», δήλωσε ο Evangelidis ο οποίος έχει προσελκύσει άλλα 1.300 τμήματα για την χρήση της συγκεκριμένης τεχνολογίας σε παιδιά. «Στο κάτω-κάτω είναι ένα ακόμη εργαλείο για τη Δημόσια ασφάλεια».
Πιθανότατα πρόκειται για έναν ακόμη τρόπο κατασκοπείας. Ένας ξεκάθαρος Big Brother υπό το πρόσχημα της δημόσιας ασφάλειας. 
Γιατί χρειάζονται ιριδοσκοπήσεις, δακτυλικά αποτυπώματα και φωτογραφίες αδειών οδήγησης;
Μα φυσικά για να μας ελέγχουν και ας σταματήσουν κάποια στιγμή να προφασίζονται την ασφάλειά μας. 
Το εθνικό μητρώο παιδιών διατηρείται από το Εθνικό Κέντρο για τα εξαφανισμένα και τα κακοποιημένα παιδιά, είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση με έδρα το Φοίνιξ. Μόλις τραβηχτούν ψηφιακές φωτογραφίες από τα μάτια των παιδιών, τα δεδομένα αναλύονται και ένας 688 byte κώδικας μπαίνει στη βάση. Κάθε υπηρεσία επιβολής του νόμου με τον κατάλληλο εξοπλισμό – ο οποίος είναι πλέον διαδεδομένος σύμφωνα με τον Evangelidi – μπορεί εύκολα να σαρώσει τα μάτια ενός παιδιού και να πραγματοποιήσει μια αναγνώριση. 
Γιατί γίνονται όλα αυτά;
Για τα χρήματα!
Το 2012 το Εθνικό κέντρο για εξαφανισμένα και κακοποιημένα παιδιά εξοικονόμησε 48 εκατ. δολάρια.
Οι μισθοί τους κυμαίνονταν από κάτι περισσότερο από 100.000 δολάρια σε κάτι λιγότερο από 56.000.
Η διαδικασία απαιτεί τα παιδιά να φωτογραφηθούν δυο φορές. Μια φορά μόνο τα μάτια και ακόμη μια κανονική ψηφιακή φωτογράφιση για σκοπούς αναγνώρισης. Οι γονείς πρέπει να υπογράψουν για το πρόγραμμα σύμφωνα με το τμήμα του σερίφη, ενώ η ιριδοσκόπηση διαγράφεται από το σύστημα όταν το παιδί γίνει 18 ετών.
Η κάμερα λαμβάνει μια πολύ κοντινή εικόνα της ίριδας που είναι και το χρωματιστό μέρος του ματιού.
Ο σερίφης λέει ότι «η ίριδα είναι δέκα φορές πιο αναγνωρίσιμη από ένα δακτυλικό αποτύπωμα. Είναι το μόνο μέρος του σώματος που δεν θα αλλάξει ποτέ».
«Τα αποτυπώματα φθείρονται, η ίριδα ποτέ», συμπλήρωσε.
Το Κέντρο για τα Εξαφανισμένα Παιδιά έχει επίσης ένα πρόγραμμα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Την Τετάρτη που πέρασε περισσότεροι από 500 μαθητές παρατάχθηκαν για να φωτογραφηθούν. «Σε λίγο καιρό πλησιάζουν οι καλοκαιρινές διακοπές. Είναι μια τέλεια στιγμή για να εισαχθούν οι φωτογραφίες τους στο σύστημα», είπε ο σερίφης.
«Αυτή η σάρωση είναι μια βάση σε Εθνικό επίπεδο. Αν ταξιδέψετε και σας συμβεί κάτι, θέλω να είστε μέρος αυτή της βάσης δεδομένων όπου κι αν βρίσκεστε», εξήγησε ο σερίφης.
Με λίγα λόγια η αστυνομία των ΗΠΑ θέλει τα αποτυπώματα των παιδιών, φωτογραφίες της ίριδας, οδοντιατρικό αρχείο καθώς και πολλά άλλα.
Πρόκειται πιθανότατα για ένα πληρέστατο σχέδιο παρακολούθησης υπό το πρόσχημα της ασφάλειας.
 

hellasforce