Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Η '' ΝΕΑ ΘΗΒΑ '' ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ !!!


Αποκλειστικό: Συνέντευξη της Κων/νας Παπαναστασίου για την ίδρυση της Νέας Θήβας από τον θείο της στη Βραζιλία

H Κωνσταντίνα Παπαναστασίου Ανιψιά του Αείμνηστου Ηλία Παπαναστασίου που καταγόταν  από το Δημοτικό Διαμέρισμα τού Λουτουφίου τού Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων και  ίδρυσε την ΝΕΑ ΘΗΒΑ στο Πάρανα της Βραζιλίας .
Μιλά  ζωντανα στην Εκπομπη του Viotiashop '' Αθλητικο Περισκόπιο '' με τους Δημήτρη Σοβατζή και Σίλα Παύλου,  και διηγείται την ιστορία του θείου της ο οποίος ίδρυσε στη Βραζιλία μία πόλη όμοια της Θήβας. Ακούστε την συγκλονιστική αποκαλυπτική συνέντευξη της.
Ακολουθεί όλη η εκπομπή!!!





Αποκλειστικό : Το Viotiashop στο πατρικό σπίτι του Ηλία Παπαναστασίου ο οποίος ίδρυσε  τη Νέα Θήβα στη Βραζιλία


Το Viotiashop επισκέφτηκε  την αδελφή του Ηλία Παπαναστασίου , Ευαγγελία Παπαναστασίου 
η οποία μας μίλησε για τον αδελφό της ο οποίος έχτισε τη νέα Θήβα στη Βραζιλία.  Με συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια και η αδελφή του αλλά και ο ξάδελφος του μας πήγαν στο πατρικό του  Ηλία. Περπατήσαμε στο χωριό του και μας μίλησαν για τη δύναμη της θέλησης που είχε ο Ηλίας Παπαναστασίου και έκανε κάτι που κανείς από όσο ξέρουμε μετανάστης δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα. '' Πήγε την γενέτειρά του ''  , τη Θήβα στη Βραζιλία . Δείτε το συγκινητικό ρεπορτάζ το οποίο μεταδόθηκε  και στο Κανάλι Ένα της Κεντρικής Ελλάδας.
Το θέμα αυτό πρώτο έφερε στην επιφάνεια η διαδικτυακή εκπομπή Αθλητικό περισκόπιο με τον Δημήτρη Σοβατζή και τον Σίλα Παύλου στο Viotiashop