Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ.....ΝΕΚΡΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 90 ο Χ.Λ.Μ ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ

Νεκρός ληστής σε καταξίωξη-Έρευνες για Παλαιοκώστα

Δημοσίευση 25/02/2011 10:57 Ανανέωση 25/02/2011 12:11

Ενας νεκρός είναι ο τραγικός απολογισμός αστυνομικής καταδίωξης με ένοπλους ληστές στην εθνική οδό, στη περιοχή του Μαρτίνου.

Πρόκειται για τον έναν από τους πέντε κακοποιούς που νωρίτερα είχαν συμμετάσχει σε διπλή ένοπλη λήστεία στα ΕΛΤΑ και στην Αγροτική Τράπεζα στον Μώλο Λαμίας.

Οι κακοποιοί διέφυγαν με αυτοκίνητο το οποίο αργότερα εγκατέλειψαν για να επιβιβαστούν σε ένα άλλο όχημα. Ακολούθησε αστυνομική καταδίωξη στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας. Το ανθρωποκυνηγητό κορυφώθηκε μετά τα διόδια τής Τραγάνας όπου και πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών. Από τα πυρά νεκρός έπεσε ο ένας εκ των δραστών ενώ άλλος τραυματίστηκε στο πόδι. Και οι τέσσερις συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπούς. Εντός του οχήματος βρέθηκαν δυο καλάσνικοφ, ένα πιστόλι και το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ. Η πολυμελής σπείρα φέρεται να είχε "σαρώσει" τη κεντρική Ελλάδα με ένοπλες ληστείες ενώ οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν και το ενδεχόμενο η σπείρα να είχε επαφές ακόμα και με τον καταζητούμενο Βασίλη Παλαιοκώστα.

Πηγή :newsbomb.gr