Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΛΛΟΝΗ....ΒΑΠΟΡΑΚΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ??????

Τσίμπησαν καλλονή-βαποράκι ναρκωτικών

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

Εκείνοι πόνταραν στην ομορφιά της και αυτή σε μια λαμπρή πορεία στον χώρο της showbiz.

Τελικά, όμως, βρέθηκε στα δίχτυα των ανδρών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Ηρακλείου.

Η 23χρονη πανύψηλη Σοφία με τα υπέροχα μπλε μάτια και το αγγελικό πρόσωπο συνελήφθη στο λιμάνι της κρητικής πόλης να έχει στην κατοχή της μεγάλες ποσότητες καθαρής ηρωίνης και κοκαϊνης. Ετσι τα εντυπωσιακά βραχιόλια που φορούσε στα χέρια της... αντικαταστάθηκαν από χειροπέδες.

Επειτα από αξιολόγηση πληροφοριών που έκαναν λόγο για την άφιξη στο νησί μιας πανέμορφης νεαρής Ελληνίδας που μετέφερε ναρκωτικά, αστυνομικοί έστησαν καρτέρι στο λιμάνι. Η 23χρονη κατευθύνθηκε σε μια γωνιά του λιμανιού, όπου για αρκετή ώρα μιλούσε στο κινητό της. Οι άνδρες της Δίωξης την πλησίασαν και της ζήτησαν να ελέγξουν τις αποσκευές της. Σε εξονυχιστικό έλεγχο που έγινε σε αυτές βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέσα στο νεσεσέρ της 260 γραμμάρια ηρωίνη και 104 γραμμάρια κοκαΐνη.
Αμέσως τη συνέλαβαν και την......
οδήγησαν στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας.

Εκεί, με δάκρυα στα μάτια, η καλλονή τούς αποκάλυψε ότι «κάποιοι» την είχαν προσεγγίσει στην Αθήνα και της είχαν υποσχεθεί ότι θα της έκαναν όλα τα όνειρά της πραγματικότητα: θα την έβαζαν στον χώρο του μόντελινγκ και θα της έδιναν την ευκαιρία να κερδίσει γρήγορα πολλά χρήματα, αν τους έκανε κάποια... θελήματα: να μεταφέρει σε συγκεκριμένους προορισμούς διάφορα πακέτα, έναντι του χρηματικού ποσού των 1.000 ευρώ έκαστος.

Η ίδια πείστηκε να συνεργαστεί αφού την «έψησαν» ότι δεν θα την υποψιάζονταν, λόγω της ομορφιάς της, και έτσι ανέλαβε την πρώτη της αποστολή: να μεταφέρει το πρώτο πακέτο στην Κρήτη. Οπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, από τη στιγμή που έφυγε από την Αθήνα μέχρι και τη στιγμή της σύλληψής της συνομιλούσε με έναν Αλβανό, ο οποίος θα ερχόταν να παραλάβει τα ναρκωτικά.

Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι άνδρες της Δίωξης, που έβαλαν την 23χρονη να επικοινωνήσει εκ νέου με τον Αλβανό, ο οποίος της έδωσε ραντεβού σε γνωστό μπαρ της πόλης. Ο ίδιος, όμως, της συνέστησε να πάει με ταξί και να βεβαιωθεί ότι δεν την παρακολουθεί κανείς. Το ταξί (το οποίο οδηγούσε αστυνομικός) μετέβη στο σημείο και πάρκαρε μπροστά από το μπαρ 64χρονου Ηρακλειώτη, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που πλήρωσε το ταξί. Ο 64χρονος συνελήφθη και όπως διαπιστώθηκε, ήταν παλιός γνώριμος των αρχών για υποθέσεις μαστροπείας. Τόσο ο ίδιος όσο και η 23χρονη οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν.

Στο μεταξύ, από τη Δίωξη Ναρκωτικών συνεχίζονται οι έρευνες τόσο για τον Αλβανό που θα παραλάμβανε τα ναρκωτικά όσο και για τον προμηθευτή από την Αθήνα.

Espresso


ΠΗΓΗ http://exypno.blogspot.com/2011/02/blog-post_23.html#ixzz1EmlejX3r