Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ........

Τουρνουά "ΦΙΛΙΑΣ" Ποδοσφαίρου γυναικών 27-28-29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΦΙΛΙΑΣ» ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
(ΔΙΧΩΣ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ) 27-28-29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011)
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ


Φίλες και φίλοι του γυναικείου ποδοσφαίρου,
Σας περιμένουμε στο πανέμορφο τοπίο της λίμνης Βόλβης, στην Δημοτική Λουτρόπολη Απολλωνίας, σαράντα χιλιόμετρα από την Θεσσαλονίκη προς την Καβάλα μέσω της παλαιάς εθνική οδού.
Σε έναν χώρο ψυχικής ανάτασης, φυσικής ομορφιάς και αγάπης για το γυναικείο ποδόσφαιρο. Όπου τα τελευταία πέντε χρόνια πραγματοποιείτε η γιορτή φιλίας του ποδοσφαίρου γυναικών
Ομάδες γυναικείου ποδοσφαίρου όπως: ΠΑΟΚ, ΒΟΛΟΣ, ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΣΟΥΠΕΡ ΣΠΟΡΤ ΣΟΦΙΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ, ΜΕΤΕΩΡΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, ΑΙΟΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ, ΜΕΝΤΕΚΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΘΕΣ-ΝΙΚΗΣ, ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΔΟΞΑ ΤΡΙΛΟΦΟΥ ΘΕΣ-ΝΙΚΗΣ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΘΕΣ-ΝΙΚΗΣ, ΠΟΛΥΔΑΜΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΑ έχουν τιμήσει την συγκεκριμένη γιορτή που έχει ως σκοπό την διάδοση του γυναικείου ποδοσφαίρου
Στην γιορτή του γυναικείου ποδοσφαίρου, μπάλα με τις ομάδες τους η τις μικτές (παρέες ποδοσφαιριστριών) μπορούν να παίξουν όλες οι αθλήτριες δίχως όριο ηλικίας.
Για πρώτη φορά φέτος θα γίνει και τουρνουά, "LIVE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ" - σε γήπεδο 5Χ5 μέσα στις εγκαταστάσεις της Λουτρόπολης 6 ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ. ΤΟ "LIVE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ" ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (θα γίνει και επίδειξη από ποδοσφαιρίστριες).

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ 75 ΕΥΡΩ
ΓΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ - 2 ΒΡΑΔΙΑ


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ σε γήπεδα με φυσικό χόρτο (χωρίς όριο ηλικίας) 2) ΥΠΝΟ σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» και στα bungalows της Λουτρόπολης. 3) ΦΑΓΗΤΟ 3 φορές την ημέρα (σύνολο διατροφής 2 πρωινά - 2 γεύματα - 2 δείπνοι). 4) ΧΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ την ημέρα της άφιξης (έναρξη διατροφής, απόγευμα Τετάρτης - λήξη γεύμα μεσημέρι Παρασκευής). 5) ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ για την μεταφορά των ομάδων προς τα γήπεδα (δέκα λεπτά από το ξενοδοχείο). 6) ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων από το ιατρικό τημ της Λουτρόπολης.
7) ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ κατά την διάρκεια των αγώνων και του φαγητού.
8) ΚΥΠΕΛΛΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ σε όλες τις ομάδες. 9) ΛΑΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ με ζωντανή μουσική τραγούδι και χορό το βράδυ της Πέμπτης. 10) ΕΧΤΡΑ μπάνιο για όσες το επιθυμούν σε θερμό ιαματικό νερό.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ EΩΣ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011
ΣΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΠΑΛΑ
ΤΗΛ. 6972591101 email: gdibalas@ath.forthnet.gr


ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
Δημήτρης Σοβατζής
Ε-mail:sovdim@hotmail.com