Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ !!!


Σάλπισε την Εθνική Αντίσταση από το βήμα της Βουλής ο Νίκος Μιχαλολιάκος..."


Με μια συγκλονιστική ομιλία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, ξεκίνησε η κοινοβουλευτική παρουσία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Σε αυτήν έγινε πλήρως ξεκάθαρο ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα αλλάξει ούτε κεραία από τις θέσεις της, προκειμένου να γίνει πιο «αγαπητή» εντός του κοινοβουλίου. Η Χρυσή Αυγή αρκείται και απολαμβάνει την στήριξη των Ελλήνων πολιτών και θα εφαρμόσει το προεκλογικό της πρόγραμμα στο 100%, σε αντίθεση με όλα τα πολιτικά κόμματα που άλλα λένε προεκλογικά και άλλα μετεκλογικά.
Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής κατέστησε σαφές ότι.....
η Χρυσή Αυγή απαιτεί εκ μέρους του Ελληνικού Λαού την άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών, την καταγγελία του μνημονίου και την συστηματική εξυγίανση του δημόσιου βίου από την διαπλοκή και τα συμφέροντα που την λυμαίνονται. Διατρανώθηκαν, φυσικά, και οι θέσεις μας για τα Εθνικά Θέματα. Απαιτήθηκε η άμεση ανακήρυξη της ΑΟΖ και σάλπισε η Εθνική Αντίσταση στην υποδούλωση και την υποταγή.
Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερά  η φωνή του Ελληνικού Λαού εντός ενός κοινοβουλίου το οποίο επί χρόνια εξυπηρετούσε αλλότρια συμφέροντα. Η Εθνική Αντιπολίτευση έχει ξεκινήσει!

Πηγή : ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ