Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ !!! ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΟΝΟΣΙΑ !!!


Τώρα και ελονοσία, στο όνομα του πολυπολιτισμού.

Από τότε, υπήρχαν μόνο σποραδικά κρούσματα σε άτομα που είχαν ταξιδέψει σε χώρες του Τρίτου Κόσμου όπου η ασθένεια ακόμα «»θερίζει» και παίρνει ανθρώπινες ζωές.
Προσέξτε τώρα: «το ΚΕΕΛΠΝΟ πραγματοποιεί ελέγχους σε όλα τα σπίτια που βρίσκονται σε ακτίνα 150 μέτρωνκαι εξετάζει όλους τους μετανάστες που προέρχονται από χώρες όπου ενδημεί η ελονοσία -η παράνομη μετανάστευση πιστεύεται ότι ήταν βασικός παράγονταςγια την επανεμφάνιση της νόσου στην Ελλάδα».
Με λίγα λόγια, οι αρμόδιοι δεν κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους για την προέλευση της νόσου.
Και αφού μάθαμε ότι πέρσι καταγράφηκαν 40 κρούσματα της ασθένειας «που αποδόθηκαν σε εγχώρια μετάδοση», μάθαμε επίσης πως «φορείς της παρασιτικής ασθένειας είναι τα κουνούπια, στα οποία αποδίδεται και το πρώτο φετινό κρούσμα του ιού του Δυτικού Νείλου στην Αττική».
Για την ασφάλεια μας λοιπόν, οφείλουμε να προμηθευτούμε σήτες και εντομοαπωθητικά. Για να γνωρίζουμε, τα συμπτώματα της ελονοσίας είναι υψηλός πυρετός με ρίγη (ανά δεύτερη-τριταίος ή ανά τρίτη μέρα-τεταρταίος), εφίδρωση, κεφαλαλγία, μυαλγία, ναυτία, διάρροια και εμετοί και σε κάποιες περιπτώσεις, αναιμία και ίκτερος.

Και μη χειρότερα...
Δύο παράγοντες έχουν κυριολεκτικά καταρρακώσει την ποιότητα ζωής μας στην Ελλάδα. Ο ένας είναι η οικονομική κρίση και ο άλλος είναι η λαθρομετανάστευση. Τα δύο αυτά μαζί, έχουν δημιουργήσει ανείπωτη μιζέρια.
Ο Έλληνας και έγινε μέσα σε μια νύχτα φτωχός και έχασε την ανεμελιά και την ασφάλειά του. «Η χώρα βρίσκεται σε αυτή τη φάση σε υπαρξιακή αγωνία. Εάν η κατάσταση δεν αντιμετωπιστεί στον τομέα της δημόσιας ασφάλειας τότε σε ορατό χρονικό διάστημα το συνολικό μοντέλο ζωής κινδυνεύει να ανατραπεί», είπε μιλώντας στη Βουλή, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.
Και αποκάλυψε πως οι Έλληνες που συνελήφθησαν για παράνομες πράξεις, αποτελούν μόλις το 11% των όσων έπεσαν στα χέρια της ΕΛΑΣ. Οι ανεξιχνίαστες υποθέσεις ανέρχονται περίπου στο 30%. Όσο για το υπόλοιπο ποσοστό συλλήψεων, αυτοί είναι ΟΛΟΙ λαθρομετανάστες (και φανταστείτε δεν υπολογίζεται εδώ και η παράνομη είσοδος στη χώρα...).
Ακόμα και για όσους εργάζονται στη χώρα μας (σε εποχή πολύ υψηλής ανεργίας για τους Έλληνες), αυτοί στέλνουν το σύνολο των χρημάτων που κερδίζουν στις πατρίδες τους,
Ανασφάλεια
Ανασφάλεια λοιπόν σε όλα τα επίπεδα, ελέω των λαθρομεταναστών αλλά και της επιδεικνυόμενης ανοχής έναντί τους, από τις αρχές και τα κόμματα της αριστεράς... Απόγνωση. Μόλις πριν από λίγες μέρες δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο άλλη μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Φιλοθέη. Εθνοκτονία κατά των Ελλήνων...
Ανάμεσά μας, κυκλοφορούν λαθρομετανάστες, θρασύδειλοι άνθρωποι, οι οποίοι εισήλθαν στη χώρα μας με παράνομο τρόπο, που δεν τρέφουν κανένα σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, που συμπεριφέρονται με ρατσιστικό τρόπο έναντι των γυναικών και των ηλικιωμένων, που τρώνε σκύλους, που είναι φορείς απάνθρωπων και σκοταδιστικών ιδεών και νοοτροπιών, που είναι φορείς ασθενειών τις οποίες εμείς είχαμε καταπολεμήσει με επιτυχία.
Όταν τα παραπάνω λέγονται, το σύστημα αρχίζει να βάζει ταμπέλες σε όσους διαμαρτύρονται και τους αποκαλεί «ξενόφοβους», «ρατσιστές», «φασίστες» και όταν οι παραπάνω όροι ξεφτίζουν, τότε, αρχίζουν οι επινοήσεις του τύπου «ισλαμοφοβικός» και βάλτε...
Και αυτούς όλους που μπήκαν με το έτσι θέλω στη χώρα μας, μας ζητούν τα κόμματα της αριστεράς με μια φωνή να τους «σεβαστούμε», να τους «ενσωματώσουμε», στο όνομα της καταπολέμησης του εθνικισμού (έτσι λένε, αλλά ο πατριωτισμός είναι στο στόχαστρό τους) και της δημιουργίας μιας (φονικής κατά πως φαίνεται) «πολυπολιτισμικής» κοινωνίας.
Με λίγα λόγια, μας λένε κυρίως οι του ΣΥΡΙΖΑ, πως οφείλουμε όλα τα παραπάνω να τα υποστούμε, ώστε να μπορέσουν να ολοκληρώσουν με «επιτυχία» την κοινωνική τους μηχανική και να μπορέσουν να διαλύσουν ανεμπόδιστοι τον εθνικό κορμό. Διότι αυτός είναι ο στόχος τους και διότι «έτσι θέλουν». Σταλινικά πράγματα...

Νίκος Χιδίρογλου
elora.gr