Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

ΝΕΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ !!! Ο ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΜΕ ΘΕΙΟ !!!


ΝΕΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ: Έτοιμα τα πειράματα ψεκασμού της ατμόσφαιρας με θείο!!!



Πείραμα που χρηματοδοτείται από τον ιδρυτή της Microsoft Bill Gates θα συντελέσει στο να εκλυθούν στην ατμόσφαιρα του Νέου Μεξικού χιλιάδες τόνοι σωματιδίων θείου ως μέρος μίας μελέτης γεωμηχανικής, παρά τις έντονες προειδοποιήσεις περιβαλλοντικών οργανώσεων σχετικά με τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει μία τέτοια ενέργεια για το οικοσύστημα του πλανήτη.

“Ο David Keith, ένας εκ των ερευνητών, υποστήριξε ότι η..
ηλιακή γεωμηχανική μπορεί να αποτελέσει μία λύση χαμηλού κόστους για τη μείωση του ρυθμού της ανάπτυξης της υπερθέρμανσης του πλανήτη, αλλά έτεροι επιστήμονες προειδοποιούν ότι η συγκεκριμένη ενέργεια μπορεί να έχει απρόβλεπτες και καταστροφικές συνέπειες για τα καιρικά συστήματα και τις προμήθειες τροφίμων της γης,” σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian που παρουσιάζει για τους αναγνώστες του το pentapostagma.gr.

“Το συγκεκριμένο πείραμα, που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον James Anderson στην Αμερική θα ξεκινήσει περίπου σε ένα χρόνο και θα περιλαμβάνει την έκλυση δεκάδων ή εκατοντάδων κιλών σωματιδίων θείου στην ατμόσφαιρα ώστε να μετρηθεί η επίδραση στη χημική σύσταση του όζοντος. Από τη στιγμή που είναι αδύνατη η προσομοίωση της πολυπλοκότητας της στρατόσφαιρας σε εργαστηριακό περιβάλλον, ο Keith αναφέρει ότι το συγκεκριμένο πείραμα θα παρέχει μία ευκαιρία για τη βελτίωση των μοντέλων του στρώματος του όζοντος και πώς αυτό θα μπορέσει να αλλοιωθεί μέσω ενός εκτεταμένου ψεκασμού θείου.”

Το πρόγραμμα του Πανεπιστημίου του Harvard, κατά το οποίο θα ψεκασθούν από υψόμετρο 80.000 ποδιών σωματίδια θείου πάνω από το Fort Sumner στο Νέο Μεξικό χρηματοδοτείται από τον Bill Gates o οποίος νωρίτερα μέσα στη χρονιά χρηματοδότησε αδρά το πρόγραμμα γεωμηχανικής για τη χειραγώγηση του κλίματος της γης...
Οι συνέπειες των ψεκασμών με θείο θα είναι καταστροφικές για τους φτωχούς ανθρώπους του τρίτου κόσμου.

Ο μετεωρολόγος του Πανεπιστημίου Rutgers Alan Robock έχει δημιουργήσει προσομοιωτές στον υπολογιστή οι οποίοι υποδεικνύουν ότι τς σύννεφα θείου μπορούν πιθανώς να αποδυναμώσουν τις Ασιατικούς και Αφρικανικούς μουσώνες μειώνοντας τη ποσότητα βροχοπτώσεων και καταστρέφοντας τις σοδειές δισεκατομμυρίων ατόμων...

“Φανταστείτε τι θα γινόταν αν προκαλούσαμε ξηρασία και πείνα ενώ προσπαθούσαμε να μειώσουμε τη θερμοκρασία της γής,” δήλωσε ο Robock σε συνέδριο γεωμηχανικής που πραγματοποιήθηκε το 2010.

Ας δούμε όμως και μία πιο άμεση πλευρά, που αφορά όλους μας.

Οι επιδράσεις του βομβαρδισμού της ατμόσφαιρας με διοξείδιο του θείου στην υγεία εγείρουν πάρα πολύ σημαντικά ερωτήματα και ενστάσεις σχετικά με το αν τέτοια προγράμματα θα πρέπει να προχωρήσουν.

Παρακάτω ακολουθούν οι σημαντικότερες επιδράσεις στην υγεία από την έκθεση στο θείο:
- Νευρολογικές επιπτώσεις και αλλαγές στη συμπεριφορά
- Διατάραξη της κυκλοφορίας του αίματος
- Βλάβες στη καρδιά
- Επιδράσεις στα μάτια και την όραση
- Αποτυχίας αναπαραγωγής
- Βλάβη στο ανοσοποιητικό σύστημα - το στομάχι και διαταραχή του γαστρεντερικού συστήματος

- Βλάβη στο συκώτι και τις λειτουργίες των νεφρών
- Προβλήματα ακοής
- Διαταραχή του μεταβολισμού των ορμονών
- Δερματολογικές επιδράσεις
- Κίνδυνος ασφυξίας και πνευμονικής εμβολής


Τώρα πλέον είναι ξεκάθαρο ότι προσπαθούν να μειώσουν τον πληθυσμό της γής με οποιοδήποτε δυνατό μέσο.... Ο Bill Gates είναι ένας από τους πρωτεργάτες, και πλέον όποιες αντιρρήσεις περί συνωμοσιολογικών θεωρίων πρέπει να σταματήσουν εδώ...