Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΣΣΟΣ ΤΟΥ ΑΟ ΘΗΒΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ !!!


Στην Κέρκυρα ο Γιάννης Γκούμας!

Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση της Κέρκυρας. Οι Φαίακες «έκλεισαν» για δύο χρόνια τον 24χρονο μεσοαμυντικό Γιάννη Γκούμα, ο οποίος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Βύζαντα, καθώς και στην Κύπρο με την φανέλα του Ερμή Αραδίππου.
Γεννηθείς στις 7/6/1988 το νέο μεταγραφικό απόκτημα της νησιώτικης ομάδας(αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια ως στόπερ και αμυντικό χαφ) είχε δεκαέξι  συμμετοχές με την κυπριακή ομάδα και οκτώ με τον Βύζαντα στο περυσινό πρωτάθλημα της Football League.
Ο  Γιάννης  Γκούμας  ο οποίος το τελευταίο εξάμηνο της περασμένης περιόδου αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία του κυπριακού πρωταθλήματος με την φανέλα του Ερμή, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις οι οποίες μαγνήτισαν τό ενδιαφέρων πολλών ομάδων τής  Super League από τήν Ελλάδα , αλλά η Μεγάλη κερδισμένη  μέ τήν απόκτηση του ήταν η ομάδα τής Κέρκυρας , η οποία πρόλαβε τόν Γ.Σ.Σ. Πανιώνιο τήν τελευταία στιγμή καί απόσπασε τήν υπογραφή του .
Τό ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ οί Συνεργάτες του καί ο Υπεύθυνος Διαχειριστής  του Δημοσιογράφος  Δημήτρης Σοβατζής εύχονται στόν Βοιωτό  Γιάννη Γκούμα Υγεία καί καλή καριέρα στήν ιστορική ομάδα τής Κέρκυρας .



Το βιογραφικό του Γιάννη Γκούμα : 

Σεζόν     Ομάδα                           Συμ.     Γκολ
08/09     ΘΗΒΑ                           Δ ' ΕΘΝΙΚΗ
09/10     ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ        20     0
10/11     ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ        23     1
11/12α     ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ       8     0
11/12β     ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ   16     0
ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
Δημήτρης Σοβατζής 
Email:sovdim@hotmail.com