Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ, ΚΥΡΙΕ ΡΟΓΚ! ΟΙ ΨΕΥΤΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ! ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!



Κουρνιαχτός μεγάλος σηκώθηκε από τις δηλώσεις του γνωστού Ζακ Ρογκ, τον οποίο θυμόμαστε με...νοσταλγία να μας απειλεί κάθε λίγο και λιγάκι, μέχρι την παραμονή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα, πως θα μας τους "πάρει" και θα τους αναθέσει αλλού!
Είπε λοιπόν ο συγκεκριμένος, πως "κατά μία έννοια οι Ολυμπιακοί Αγώνες επέστρεψαν στο σπίτι τους, αφού οι Άγγλοι έβαλαν πρώτοι τον 19ο αιώνα τον αθλητισμό στα σχολεία, έβαλαν κανόνες κλπ".
Πέρα από το αντιστόρητο του πράγματος, αφού είναι γνωστό πως όταν οι βάρβαροι Βρετανοί κρέμονταν στα δέντρα, οι Έλληνες δίδασκαν αθλητισμό ακόμα και στα...μωρά (θυμηθείτε την αρχαία Σπάρτη, τα "γυμνάσια" κλπ), αναρωτιόμαστε πραγματικά γιατί κάποιοι εξοργίζονται με την φράση πως "οι αγώνες επέστρεψαν σπίτι τους"!
Πράγματι, κ. Ρογκ. Έχετε απόλυτο δίκιο:
- Οι ψευτο - αγώνες του ντόπινγκ, των πολυεθνικών χορηγών και των πακτωλών χρημάτων, επέστρεψαν σπίτι τους: Σε μία από τις ναυαρχίδες του παγκόσμιου τοκογλυφικού συστήματος των "αγορών", των "οίκων" και άλλων παρόμοιων...ιδρυμάτων.
- Οι ψευτο - αγώνες του πολυπολιτισμικού αχταρμά, με "Άγγλους" μαύρους σαν το κατράμι (μήπως...μαύρισαν έτσι από τον ήλιο που βλέπουν στο νησί;), με την τερατώδη λαθροπροπαγάνδα που είδαμε στην "τελετή έναρξης" και την "πολιτική ορθότητα" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ, πράγματι επέστρεψαν σπίτι τους. Άλλωστε, η Ελλάδα ποτέ δεν ήταν χώρα στην οποία ευδοκιμούσε ο ρατσισμός εναντίον των ημεδαπώνΚάτι προσπαθούμν να κάνουν τα τελευταία χρόνια οι...ρεπουσοκουβέληδες, αλλά μάταια.
- Οι ψευτο - αγώνες των σιωνιστικών συμβόλων, των μασωνικών "τυχαίων" παραστάσεων και της νέας τάξης πραγμάτων, πράγματι επέστρεψαν σπίτι τους. Άλλωστε, η Αγγλία έχει παράδοση τόσο στους τέκτονες, όσο και τους "Πεφωτισμένους" και άλλους ταγούς της παγκοσμιοποίησης.
Ναι, λοιπόν: Έχει δίκιο ο Ρογκ! Οι ψευτο - αγώνες πράγματι επέστρεψαν στο σπίτι τους!
Και δόξα τω Θεώ, ξεκουμπίστηκαν μια για πάντα από την Ελλάδα...!
Οι πραγματικοί, ανόθευτοι και υγιείς Ολυμπιακοί Αγώνες, σταμάτησαν στην Ρωμαϊκή κατοχή, όταν καταργήθηκε το ένα και μοναδικό κριτήριο συμμετοχής αθλητών σε αυτούς: Να είναι ΜΟΝΟ Έλληνες!