Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΒΟΜΒΑ !!! ΕΞΩΣΗ ΑΠΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ 250 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π.Ο. ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ !!!!!!!

Βόμβα! Έξωση απο πρωταθλήματα για 250 ομάδες λόγω χρεών στην ΕΠΟ.

"Βόμβα" έσκασε στο περιφερειακό πρωτάθλημα, της οποίας τα θραύσματα απειλούν περίπου 250 ομάδες.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ αποφάσισε όσες ομάδες έχουν παλαιές οφειλές στο λογιστήριο της ομοσπονδίας από την συμμετοχή τους, τις προηγούμενες χρονιές στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε όποια κατηγορία αγωνίζονται στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο. Η απόφαση αφορά και τα τοπικά πρωταθλήματα καθώς η ομάδα που δεν θα τακτοποιήσει τις οφειλές της δεν θα μπορεί να πάρει μέρος ούτε καν στο πρωτάθλημα της Τοπικής Ποδοσφαιρικής Ένωσης.
Η απόφαση αυτή υπολογίζεται ότι αφορά περίπου 250 ομάδες που χρωστάνε από την συμμετοχή τους στη Δ Εθνική και σκάει κυριολεκτικά σαν βόμβα στις διοικήσεις των σωματείων που πρέπει σε σύντομα χρονικό διάστημα να βρουν τα λεφτά, να ξεπληρώσουν για να πάρουν μέρος στα πρωταθλήματα. Το γεγονός ότι είναι δύσκολο να βρεθούν χρήματα σε τέτοιους οικονομικούς καιρούς, σημαίνει ότι πολλές ομάδες θα αναγκαστούν να μην δηλώσουν συμμετοχή ή να κόψουν ή να μην κάνουν άλλες μεταγραφές για να εξοικονομήσουν πόρους.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ομάδα της Βοιωτίας (Καπαρέλι) οφείλει στην ΕΠΟ το …αστρονομικό για τα σημερινά δεδομένα ποσό των 17.000 ευρώ, κάτι που σχεδόν ισοδυναμεί αυτόματα με τη μη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα και κύπελλο Βοιωτίας, καθώς είναι μάλλον ακατόρθωτο να συγκεντρωθούν αυτά τα χρήματα.
Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος