Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΑΛΕΞΗ ΕΣΥ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ !!!!!!!!!!!!!!!!

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011

Όταν «πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο …Αλέξης»!

Για τους πολλούς Αμερικανούς το όνομα Alexis, έγινε διάσημο από τη «Δυναστεία», όπου, ως γνωστόν, η Τζόαν Κόλλινς ενσάρκωνε το ρόλο της αδίστακτης, που δεν δίσταζε μπροστά σε τίποτα προκειμένου να πετύχει τους σκοπούς της. Και συνήθως τα κατάφερνε! Εκείνη την περίοδο ο Αλέξης Παπαχελάς, «παιδί του Κολλεγίου» και υποστηρικτής του ΚΚΕεσωτερικού αρθρογραφούσε στην εφημερίδα «Πρωϊνή» της Νέας Υόρκης. Παράλληλα, ο Αλέξης ήταν και ανταποκριτής της «Αυγής». Όταν ο Κοσκωτάς, σάρωνε τα πάντα στο πέρασμά του, ο Αλέξης ανέλαβε ανταποκριτής της «Γραμμής» στην Ουάσιγκτον!


Eντελώς τυχαία.
“Γραμμή» ήταν ο μιντιακός Ομιλος του Κοσκωτά.
Πήγε, στο κέντρο των αποφάσεων. Εγκατέλειψε και την «Αυγή».
Έγινε Alexis!
Όταν η φούσκα Κοσκωτά, έσκασε με πάταγο, ο Alexis, δεν χάθηκε! Είχε εν τω μεταξύ καλλιεργήσει τις σχέσεις του με το κατεστημένο της Ουάσιγκτον.
Μεταπήδησε στο MEGA! Εκτελούσε χρέη ανταποκριτή του Μεγάλου Καναλιού στην Ουάσιγκτον!
Παράλληλα ήταν και ανταποκριτής της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ» και του ΣΚΑΙ, τα οποία είχαν περάσει πλέον υπό τον έλεγχο της οικογένειας Αλαφούζου.
Κατά τη διάρκεια των Νατοϊκών βομβαρδισμών στα Βαλκάνια, ο Alexis διέπρεψε για την ακρίβεια των πληροφοριών και των προβλέψεών του.
Στα briefings του Λευκού Οίκου, καθιερώθηκε ως Alexis!
Ακόμα και η Μαντλίν Ολμπράϊτ (επικεφαλής του State Department επί Κλίντον) δημοσίως τον προσφωνούσε dear Alexis!
Ο Alexis, αφού κατέκτησε την Αμερική, ήρθε πλέον να κατακτήσει και την Ελλάδα.
Για μια δεκαετία περίπου, παρέδιδε μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας, εγκυρότητας και σοβαρότητας από το Κανάλι των Εκδοτών.
Στα εθνικά θέματα υπερασπιζόταν μια γραμμή «διαλλακτικής μετριοπάθειας». Στο εσωτερικό ήταν υπέρμαχος του εκσυγχρονισμού!

Πριν από μερικά χρόνια, ο Alexis, έκανε ακόμα μια πετυχημένη μεταγραφή. Έγινε, μέτοχος της «Καθημερινής», (γράφτηκε ότι κατέβαλλε περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ για το ποσοστό που αγόρασε. Ήταν προφανώς οι οικονομίες του μετά από τόσα χρόνια σκληρής δουλειάς).
Έγινε και Διευθυντής της!
Έγινε και Γενικός Γραμματέας του ΕΛΙΑΜΕΠ!!!
Α, για να μην το ξεχάσω, στο μεταξύ ο Alexis είχε γίνει και συγγραφέας ενός βιβλίου που στηριζόταν σε έγγραφα ξέρετε ποίων!
Τιμητής των πάντων, ο πολυπράγμων ο Alexis!
Σύμφωνα, λοιπόν, με το WikiLeaks, τα δικαιώματα του οποίου για την Ελλάδα απέκτησε ο Όμιλος Αλαφούζου, «ο πλέον γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος», ενημέρωνε το Γραφείου Τύπου της Αμερικανικής Πρεσβείας για τα ρεπορτάζ του προτού προβληθούν.
Θεωρώ την πληροφορία εντελώς συκοφαντική και κακόπιστη.
Ο Alexis δεν θα ξέπεφτε ποτέ στο Γραφείο Τύπου.
Ούτε θα ζητούσε έγκριση!
Απλώς, ο Αlexis, στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, φανατικός υπηρέτης της οποίας είναι, ήθελε να έχει και τον αντίλογο της άλλης πλευράς.
Αλλά οι κακόβουλοι, σπεύδουν να ανακαλύψουν ύποπτες διαδρομές.
Όφις Ιοβόλος - antinews