Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΒΑΣΗ UFO !!! ΣΤΑ ΙΜΑΛΑ'Ι'Α ;;;

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2011

ΙΝΔΟΙ και ΚΙΝΕΖΟΙ επιβεβαιώνουν ΒΑΣΗ UFO στα ΙΜΑΛΑΙΑ;


Πηγή : Ξυπνήστε Ρε




Το Kongka La είναι μία κορυφογραμμή στα Ιμαλάια στην αμφισβητούμενη παραμεθόρια περιοχή Ινδίας-Κίνας στο Ladakh (για την ΝΔ Ινδία) ή Aksai Chin (για την ΒΑ Κίνα). Σύμφωνα με τους ντόπιους στην ινδική και την κινεζική πλευρά, στην περιοχή έχουν γίνει....
αντιληπτά UFO να βγαίνουν από το έδαφος σε τακτικά χρονικά διαστήματα.

Ως εδώ τέτοιου είδους μαρτυρίες είναι κλασικές και δεν αποτελούν κάτι καινούργιο. Το ζήτημα, όμως, αποκτάει διαφορετικό ενδιαφέρον όταν σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Ινδός Υπουργός Άμυνας, A.K. Antony δηλώνει πως «Η Ινδία έχει βρει μια ενεργή βάση UFO στα Ιμαλάϊα. Συνεργαζόμαστε με την Κίνα και τον ΟΗΕ για να συζητήσουμε πώς θα χειριστούμε αυτή την αλλοδαπή εισβολή».


Ο ΟΗΕ, όπως έχουμε ξαναπεί και στο παρελθόν έχει ειδική επιτροπή για εξωγήινους και «υπεργήινες υποθέσεις». Έτσι ο Δρ John Malley, εμπειρογνώμονας UFO, της Ομάδα των Ηνωμένων Εθνών για Εξωγήινους, επισκέφθηκε την περιοχή και επιβεβαίωσε ότι τα διαστημόπλοια που παρατήρησε να μπαινοβγαίνουν, ήταν πράγματι εξωγήινα. «Τα διαστημόπλοια είχαν μοβ φως που προερχόταν από το κάτω μέρος του πλοίου τους, και είχαν ευδιάκριτες σημάνσεις στην κάτω πλευρά τους. Ήταν κλασικά πλοία των Gootan. Δεν ήταν, ωστόσο, κάποια από τα θωρηκτά τους».

Σύμφωνα με τον Δρ Malley, ο οποίος έχει μελετήσει το θέμα εδώ και μία εικοσαετία, οι Εξωγήινοι έρχονται για να βοηθήσουν. Μάλιστα, πρόκειται για δύο φυλές: αυτές από τον πλανήτη Gootan και εκείνες από τον πλανήτη Zeeba. Και οι δύο βρίσκονται εκτός του γαλαξία μας αλλά ο πλανήτης τους είναι σαν τον δικό μας.

Ο Δρ Malley έχει περιοδεύσει τον κόσμο, μιλώντας στις κυβερνήσεις σχετικά με τη συνεχιζόμενη εισβολή εξωγήινων (που πιστεύει πως θα διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015) και το πώς να αντιμετωπίσουν καλύτερα τους αλλοδαπούς επισκέπτες. «Πρέπει να συμπεριφερόμαστε με σωστό τρόπο όταν ασχολούμαστε με τους Gootans. Εάν όχι, είμαστε καταδικασμένοι», δήλωσε ο Δρ. Malley.

Η Ομάδα των Ηνωμένων Εθνών για εξωγήινους ζήτησε έκτακτη συνεδρίαση για τις 22 Σεπτεμβρίου προκειμένου να ασχοληθούν με το θέμα εκτενέστερα.

Τώρα, αν όλα αυτά αληθεύουν και δεν εμπίπτουν σε κάποιο είδος παραπληροφόρησης ενάντια στην νοημοσύνη μας, προκειμένου να οδηγηθούμε σε παγκόσμια υπερ-Κυβέρνηση μέσω δήθεν εξωγήινης εισβολής, έχει ενδιαφέρον να δούμε για ποιο λόγο η συγκεκριμένη βάση στα Ιμαλάϊα βγαίνει τώρα στο φως:

Ο λόγος που τώρα αποκαλύπτουν το συγκεκριμένο γεγονός (αν και το γνώριζαν εδώ και χρόνια) είναι γιατί πρόσφατα, κάποιοι ινδουιστές προσκυνητές στην πορεία τους προς το βουνό Kailash από τις χώρες των Δυτικών, συνάντησαν τυχαία, παράξενα φώτα στον ουρανό. Οι τοπικοί οδηγοί, στην κινεζική επικράτεια τους είπαν ότι αυτό δεν ήταν κάτι καινούργιο αλλά ένα απόλυτο φυσιολογικό φαινόμενο που συμβαίνει στην περιοχή. Δεν γνώριζαν, όμως, ότι ανάμεσά τους βρισκόταν ένας συντάκτης του Ινδικού The Times (τη μεγαλύτερη αγγλόφωνη εφημερίδα στην Ινδία) και είχε προγραμματίσει να εκθέσει την συγκάλυψη της εξωγήινης βάσης από την Ινδία. Επειδή, λοιπόν, η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να σταματήσει τον ερευνητή αποφάσισε να δώσει η ίδια την είδηση προκειμένου να ελέγξει την πληροφορία όπως ήθελε