Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ !!!

Σάββατο, 20 Αυγούστου 2011

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ

Βάσει της απόφασης (2011) της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ (επί υπουργίας Ε. Βενιζέλου) ο οποιοσδήποτε αλλογενής ή και αλλόθρησκος αποκτά την Ελληνική ιθαγένεια, θα έχει το δικαίωμα να εισέλθει στις παραγωγικές σχολές των ενόπλων δυνάμεων. Την Τρίτη η δικηγόρος Αθηνών Χριστίνα Τζαμπάζη (είχε κερδίσει σε πρώτη φάση στο ΣΤ τμήμα του ΣτΕ, την υπόθεση του λαθρονομοσχεδίου) κατέθεσε στο ΣτΕ για λογαριασμό των:

- Ζώη Μπέχλη (πλοιάρχου ΠΝ),

- Κων/νου Ακριώτη (ταξιάρχου εα),
- Σπ. Σταματόπουλου και Χρίστου Χριστίδα(συνταγματάρχων εα),
- Λίγκα Κων/νου και Κότσιαλου Αν. (σμηνάρχων εα)
- Νικ. Τοτονίδη (ανθυπολοχαγού εα),
...αίτηση ακύρωσης της προκλητικής υπουργικής απόφασης για την εγκύκλιο που αφορά στην εισαγωγή στις ΑΣΕΙ (Απρίλιος 2011) όπου αναγράφεται στα προσόντα των υποψηφίων η Ελληνική ιθαγένεια και όχι το γένος όπως αναγραφόταν στη σχετική εγκύκλιο του 2009.
Είχε προηγηθεί προ ετών η συντονισμένη απόπειρα να εισαγάγουν σε στρατιωτικές σχολές αριστεριστές και αντιεξουσιαστές καθηγητές ώστε να διαβρωθεί δια των "σπουδών" το φρόνημα των δοκίμων αξιωματικών.Αν ο νόμος για την παροχή ιθαγένειας στους αλλοδαπούς κριθεί αντισυνταγματικός τον ερχόμενο Δεκέμβριο (μετά την μάλλον ανεξήγητη αναβολή που μεθόδευσε η κυβέρνηση) αυτό επηρεάζει άμεσα την υπουργική απόφαση για την εξάλειψη του γένους ως προϋπόθεση για την ένταξη στις στρατιωτικές σχολές.
ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ. Η ΒΑΣΙΣ ΤΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ "ΛΑΓΝΕΙΑ" ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ, ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΥΨΥΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΝ, ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΜΑΣ.ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !http://isxys.blogspot.com/